INCHIRIERI LOCOMOTIVE

Firma asigura, prin parcul propriu de locomotive diesel si electrice, format din toate tipurile de locomotive, serviciul de manevra pe liniile industriale prin inchirierea de locomotive, cu sau fara personal de manevra, respectiv cu sau fara mecanici de locomotiva, sefi de manevra si manevranti.
    Societatea CONSTANTIN GRUP detine un parc propriu de locomotive diesel si electrice  format dintr-un numar de 41 locomotive active si 23 locomotive inactive de toate tipurile, inactive, care urmeaza sa intre in procesul de reparatie .
Avand in vedere starea tehnica a locomotivelor, asigurarea reviziilor curente si reparatiilor accidentale,  pentru perioada inchirierii de catre societatea noastra, cat si preturile practicate, credem ca societatea noastra ofera si in acest domeniu servicii de calitate. 
Datorita experientei dobandite in conducerea activitatilor la CFE, experientei dobandite in activitatea de manevra si a serviciilor de calitate,  CONSTANTIN GRUP si-a extins activitatea si peste granitele tarii, incheind astfel contracte cu societati din SLOVACIA, BULGARIA si UNGARIA.
Avand in vedere experienta privata de peste 23 ani in activitatea de reparatii locomotive, experienta in conducerea activitatilor la SNCFR, cat si experienta dobandita in activitatea de manevra industriala, CONSTANTIN GRUP considera ca poate oferi servicii de calitate in acest domeniu, cu reducerea costurilor, fapt pentru care este interesata in preluarea activitatii de manevra industriala si la alte societati.